Agenda

26.11.2017

Lumiere Crimefestival

Op zondag 26 november organiseert Lumière de 6e editie van het Crime Festival in KINO ROTTERDAM. Liefhebbers van Scandinavische series kunnen een hele dag genieten van een nieuwe lading aan ‘Nordic Noir’ op het grote doek. Naast de vele serie vertoningen is deze dag ook gevuld met ‘Q&A’ sessies met topacteurs en producenten en toelichtingen van schrijvers. Presentatie: Stine Jensen

Zie: https://www.facebook.com/LumiereCrimeSeries/?hc_ref=ARRVjL4lqBXaWkyxOHfGmBHGMBtz_RGWvzN3QwDesjbPj3dIo_ZXdXQF5vxjMXHysc8&fref=nf&pnref=story

15.12.2017

Het opvoedcircus

Een filosofische zoektocht naar goed opvoeden 

15 nov. Purmerend, 20 nov. Zwolle, 22 nov. Leeuwarden, 29 nov. Delft, 30 nov Arnhem, 2 dec Capelle aan de IJssel, 15 dec. Etten Leur, 17 dec. Delft; voor info en kaarten klik hier.

Er zijn vast van die dagen dat je verlangt naar de tijd dat er slechts één opvoedbijbel was, die van Dr. Spock. Nu het wemelt van de opvoedadviezen, dringt de vraag zich op: wanneer doe je het goed als ouder? Hoe doe je dat, opvoeden?

Met humor en zelfspot banen de filosofen Stine Jensen (gescheiden, één dochter van zes) en Frank Meester (getrouwd, twee tienerzonen) zich in deze wervelende theatershow een weg door het opvoeddoolhof. Zij nemen oude en nieuwe denkers mee, van Rousseau en Kant tot De Beauvoir.

Zin om er even helemaal uit te zijn? Weg van de handenbindertjes, van de oeverloos, eindeloos en wezenloos schermkijkende pubers? Kom naar Het opvoedcircus!